Ontdek ons e-magazine

Reiskostenvergoeding

Download e-magazine

This is thisEn ik heb geen bezwaar om op een later moment benaderd te worden over dit onderwerp.
DOWNLOAD NU

De vaste reiskostenvergoeding verandert


 
Voor de coronacrisis waren we gewend aan de vaste reiskostenvergoeding, die vergoed werd op basis van de afstand die een medewerker elke dag van en naar de werkplek reisde. Tijdens de coronacrisis, met het daarbij behorende advies om zoveel mogelijk thuis te werken, was de overheid coulant met vergoedingen voor kilometers die niet meer daadwerkelijk voor woon-werkverkeer werden afgelegd. De inwerkingtreding van de gewijzigde reiskostenvergoeding werd namelijk tijdelijk opgeschort.

We hebben de smaak qua thuiswerken te pakken en hebben ervaren dat een vaste werkplek bij de werkgever niet meer vanzelfsprekend hoeft te zijn. Van een vaste kantoorplek gaan we naar hybride werken. En dit heeft vanwege de veranderende wetgeving gevolgen voor de reiskostenvergoeding.

Wat de verschillen zijn tussen het huidige vertrekpunt en de nieuwe situatie en welke impact dat heeft voor de reiskostenvergoeding lees je in dit e-magazine. Daarnaast lees je over:
 

Inhoud e-magazine

  • Wet- en regelgeving
  • Gevolgen van verschillende reisvormen
  • De administratieve impact
  • Registratiemogelijkheden

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen je persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel jouw gegevens om je surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor je kan zijn. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is het e-magazine gratis?

Het e-magazine is kosteloos. Wij delen graag waardevolle informatie met jou. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.