Ontdek onze case study

Autodelen

Download de case studyDOWNLOAD NU

Waarom autodelen aantrekkelijk is voor medewerkers


 

Car sharing, oftewel autodelen, heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Nadat particulieren het gemak ontdekt hebben is nu ook de zakelijke markt aan de beurt. 

ALD Automotive heeft ALD carsharing geïntroduceerd, een zakelijk autodeelconcept waar medewerkers van bedrijven zowel zakelijk als privé gebruik van kunnen maken. Loogman Tanken en Wassen nam de proef op de som en deed mee aan een pilot. Ruim een half jaar had Loogman de beschikking over twee deelauto’s waar tien medewerkers gebruik van konden maken. We praten met Menno Peters, Innovatie Specialist, over hoe dit hen is bevallen.

Ben je benieuwd waarom autodelen nou juist zo interessant is? Wij vertellen je er graag meer over in onze kosteloze case study.

Waarom deze case study?

  • Waarom autodelen?
  • Wat betekent dit voor de medewerkers?
  • Wat zijn de kosten?
  • Wat zijn de voordelen?
  • Waarom interessant voor bedrijven?
  • De toekomst van autodelen

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen jouw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel je gegevens om je surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor jou kan zijn. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is de case study gratis?

De case study is kosteloos. Wij delen graag waardevolle informatie met u. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.