Ontdek onze whitepaper

Diesel vs Benzine

Download de gratis whitepaper

Verzend

Een nieuwe kijk op dieselauto's?Diesel maakt heel lang de dienst uit binnen het wagenpark van bedrijven. De populariteit neemt echter af en dat heeft meerdere oorzaken. De zogenaamde sjoemelsoftware in diesels speelt een rol. Maar meer nog loopt het vertrouwen in de dieselauto terug doordat dieselauto’s als meer belastend voor het milieu en de gezondheid worden gezien.

Diverse Europese overheden willen de voertuigen steeds verder terugdringen en passen hier hun wetgeving op aan. Daarnaast is het prijsverschil tussen benzine en diesel kleiner geworden, benzinemotoren die steeds zuiniger zijn en fabrikanten die vaker op elektrisch inzetten.

In dit whitepaper zetten we de feiten van dieselvoertuigen op een rij. Waarom raken diesels uit de gratie en wat is het alternatief? U leest het in dit whitepaper.

Download ons whitepaper en lees wat de impact van deze ontwikkeling is op uw wagenpark.

Waarom deze whitepaper?
  • U heeft meer inzicht in wat de juiste keuze is voor dieselbrandstof
  • U heeft meer inzicht in wat voor impact de dieselontwikkelingen hebben op uw wagenpark
  • U heeft meer inzicht in wat voor invloed deze ontwikkelingen hebben op de leasekosten
  • U leert wat andere Europese overheden doen om het aantal dieselvoertuigen terug te dringen
Veelgestelde vragen
Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen uw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel uw gegevens om uw surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor u kan zijn. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is de whitepaper gratis?

De whitepaper is kosteloos. Voor ons is het belangrijk om waardevolle informatie met u te delen waar u iets aan zult hebben. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.