Ontdek onze whitepaper

Duurzame Mobiliteit

Download de gratis whitepaper

Verzend

In 5 stappen naar een duurzaam mobiliteitsbeleid


 

Een duurzaam mobiliteitsbeleid: het lijkt het toverwoord in de huidige transportbehoefte van de zakelijke markt. Niet vreemd als u bedenkt dat een vijfde deel van de CO2-uitstoot in Nederland veroorzaakt wordt door verkeer. Al jaren zien we milieunormen en fiscale stimulering aangescherpt worden.

Ook hebben steeds meer bedrijven verduurzaming van hun mobiliteitsbeleid op de agenda staan. Maar hoe bouwt u bruggen naar een groenere toekomst? Hoe houdt u het overzicht en misschien wel de belangrijkste vraag: hoe zorgt u voor voldoende draagvlak binnen uw organisatie? 

Welke 5 stappen moet u ondernemen om uw mobiliteitsbeleid te verduurzamen en hoe pakken andere partijen dat op? U leest het in dit whitepaper.

Download ons whitepaper en lees wat de impact van deze ontwikkeling is op uw wagenpark.

Waarom deze whitepaper?
  • U leert hoe u in 5 stappen uw mobiliteitsbeleid kunt verduurzamen
  • U leert aan welke eisen een (duurzaam) mobiliteitsbeleid moet voldoen
  • U weet wie er moet meebeslissen over een duurzaam mobiliteitsbeleid
  • U krijgt inzicht in hoe andere partijen hun mobiliteitsbeleid verduurzamen
Veelgestelde vragen
Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen uw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel uw gegevens om uw surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor u kan zijn. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is de whitepaper gratis?

De whitepaper is kosteloos. Voor ons is het belangrijk om waardevolle informatie met u te delen waar u iets aan zult hebben. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.