Ontdek ons online magazine

Voordelen van de E-bike

Download online magazineEn ik heb geen bezwaar om op een later moment benaderd te worden over dit onderwerp.
DOWNLOAD NU

Hoe voeg je e-bikes toe aan je mobiliteitsbeleid?


 

Welke vormen van leasing zijn er en wat komt daar fiscaal bij kijken? Kun je beter leasen of kopen? Interessante vragen waar wij in ons online magazine antwoord op geven.

Met een e-bike kun je vrij gemakkelijk langere afstanden afleggen en doordat deze betaalbaar is, is het een aantrekkelijk vervoersmiddel om aan je mobiliteitsbeleid toe te voegen. Zeker in deze periode is een fiets van de zaak nog relevanter dan ooit! Door de nieuwe anderhalve meter-samenleving zijn wij namelijk genoodzaakt onze mobiliteit anders in te richten.

Lees ons online magazine voor een aantal handige handvatten en een stappenplan om de e-bike te integreren in je mobiliteitsbeleid.

Inhoud online magazine

  • Leasevormen voor e-bikes
  • Fiscale handleiding
  • Kosten: leasen of kopen?
  • Ervaringen met e-bikes
  • Stappenplan om e-bikes toe te voegen aan je mobiliteitsbeleid

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen jouw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen je gegevens om de surfervaring te verbeteren en om je op een later moment te kunnen benaderen over dit onderwerp. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie ook onze privacyverklaring.

Is het online magazine gratis?

Het online magazine is kosteloos. Wij delen graag waardevolle informatie met jou. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.