Ontdek onze whitepaper

E-bikes

Download de whitepaper



DOWNLOAD NU

E-bikes, de toekomst van het woon-werkverkeer?


 

Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame levensstijl. Maar ook bedrijven vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker. Willen we het internationaal afgesproken quotum van CO2-uitstoot halen, dan is grote winst te behalen op het gebied van mobiliteit. Want ondanks het feit dat auto’s steeds schoner en zuiniger worden, zijn alleen auto’s zonder een verbrandingsmotor uiteindelijk echt schoon. Zeker als de opwekking van energie op een duurzame wijze plaatsvindt.

De ontwikkelingen in techniek en regelgeving op het gebied van duurzame mobiliteit gaan op dit moment razendsnel en ALD Automotive houdt je graag op de hoogte van de laatste trends. In dit whitepaper richten we onze schijnwerpers daarom op een misschien wel heel aantrekkelijk alternatief voor jouw al dan niet elektrisch aangedreven leaseauto. Een alternatief waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht: de e-bike.

Welke voordelen een e-bike oplevert voor jouw medewerkers, de kosten en duurzaamheid, lees je in dit whitepaper.

Waarom deze whitepaper?

  • Je leest wat het voordeel is van de e-bike t.o.v. een auto
  • Je leest wat het gebruik van de e-bike voor uw medewerkers betekent
  • Je leest op welke wijze u kosten kunt besparen door de inzet van e-bikes
  • Je leest met welke wet- en regelgeving je rekening mee moet houden

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen jouw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel je gegevens om je surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor je kan zijn. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is de whitepaper gratis?

De whitepaper is kosteloos. Wij delen graag waardevolle informatie met jou. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.