Ontdek ons e-magazine

Een elektrisch bedrijfswagenpark

Download e-magazineEn ik heb geen bezwaar om op een later moment benaderd te worden over dit onderwerp.
DOWNLOAD NU

Emissievrije zones in binnensteden dwingen ondernemers op korte termijn hun bestelwagenvloot te vergroenen.


 
De diesel is op zijn retour en het leasepark vergroent in rap tempo door fiscale voordelen voor elektrische auto’s en steeds meer keuze – ook in betaalbare segmenten. Wie met zijn wagenpark wil overstappen op elektrisch rijden, staat voor een aantal uitdagingen. Gewoon maar beginnen is eigenlijk geen optie: op termijn kan dat geld kosten doordat er verkeerde investeringen worden gedaan. Bovendien bestaat er dan de kans dat je de medewerkers niet goed meekrijgt in het proces.

Hoe pak je het dan wel aan? Lees ons online magazine voor een gestructureerde aanpak om over te stappen op een elektrisch bedrijfswagenpark.
 

 

Inhoud e-magazine

  • Doelen en drijfveren van stakeholders
  • De mening van betrokkenen
  • De behoefte en het kernproces
  • De laadinfrastructuur
  • De beoogde Total Cost of Ownership
  • Hoe pak je de implementatie aan?

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen je persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel jouw gegevens om je surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor je kan zijn. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is het e-magazine gratis?

Het e-magazine is kosteloos. Wij delen graag waardevolle informatie met jou. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.