Ontdek onze whitepaper

Elektrisch rijden

Download de whitepaperDOWNLOAD NU

De sterke opkomst van elektrisch rijden


 

Elektrisch rijden is sterk in opkomst. Er komen steeds meer modellen op de markt en door de verbeteringen van de accu’s is elektrisch rijden voor steeds meer leaserijders een serieuze optie.

Omdat er bij de inzet van elektrische auto’s meer komt kijken dan bij auto’s met een verbrandingsmotor, heeft ALD Automotive een whitepaper opgesteld met alle nodige informatie voor het opnemen van elektrische mobiliteit in uw autoregeling.

We brengen de laatste trends en ontwikkelingen in kaart en vertellen over de aandachtspunten rondom elektrisch rijden en opladen.

Ben je benieuwd waar je op moet letten bij een elektrische autoregeling? Wil je meer weten over het kostenplaatje? Of wil je elektrisch rijden stimuleren onder jouw leaserijders? Wij bieden je graag kosteloos onze whitepaper aan.

Waarom deze whitepaper?

  • Wat is e-mobility?
  • Aandachtspunten rondom elektrisch rijden
  • Zo werkt opladen
  • Cijfers en trends
  • Modellen van elektrische voertuigen
  • Organiseren en stimuleren van elektrisch vervoer

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen jouw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel je gegevens om je surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor je kan zijn. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is de whitepaper gratis?

De whitepaper is kosteloos. Wij delen graag waardevolle informatie met jou. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.