Download infographicDOWNLOAD NU

Waarom zou je een e-bike toevoegen aan je mobiliteitsbeleid? 


 

Na het bekijken van deze infographic ken je alle voordelen van een e-bike als aanvulling op het woon-werkverkeer tot 20 kilometer. 

Hoewel de e-bike al steeds meer aan populariteit begon te winnen, zorgen de recente ontwikkelingen rond het coronavirus ervoor dat nog meer mensen op zoek gaan naar alternatieve manieren van vervoer. De e-bike is een veilige en snelle manier om zonder mondkapje of openbaar vervoer op het werk te komen. 

Ook voor werkgevers is het aanbieden van een e-bike aan hun medewerkers een slimme zet: het verbetert bijvoorbeeld de vitaliteit (zowel fysiek als mentaal) van de medewerkers (minder verzuim) en is stukken voordeliger dan een auto van de zaak. 

Meer weten over e-bikes als aanvulling op je mobiliteitsbeleid? Fiets door de infographic en je bent in één keer up to date.

Waarom deze infographic?

  • De e-bike is een goede aanvulling op het woon-werkverkeer tot 20 km
  • De recente ontwikkelingen rondom het coronavirus verhogen de vraag naar alternatieve manier van vervoer
  • Lees de verschillende voordelen van de e-bike voor jou als werkgever
  • Lees de verschillende voordelen van de e-bike voor medewerkers

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen uw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel uw gegevens om uw surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor u kan zijn. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is de infographic gratis?

De infographic is kosteloos. Wij delen graag waardevolle informatie met u. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.