Ontdek onze whitepaper

Occasion lease

Download de whitepaperDOWNLOAD NU

Het voordelige lease-alternatief voor ondernemers


 

De trend dat consumenten autogebruik steeds belangrijker vinden dan autobezit zorgt ervoor dat steeds meer alternatieve leasevormen naast het reguliere (zakelijke) leasing ontstaan. Occasion lease is daar een heel mooi voorbeeld van.

Er rijden in Nederland zo’n 680.000 zakelijke leaseauto’s rond. Een groot deel van deze auto’s is spiksplinternieuw en kan nog jaren mee als gebruikte leaseauto, in de vorm van occasion lease. Occasion lease neemt de laatste jaren in populariteit toe, met name binnen het mkb en zzp'ers. 

Ben je benieuwd waarom occasion lease nou juist voor hen zo interessant is? Wij vertellen je er graag meer over in onze kosteloze whitepaper.

Waarom deze whitepaper?

  • Leasing in het algemeen
  • Occasion lease
  • Voordelen voor ondernemers
  • Financiële gevolgen van occasion lease
  • Contractsoorten
  • Vergelijking lease, koop en occasion lease

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen jouw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel je gegevens om je surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor je kan zijn. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is de whitepaper gratis?

De whitepaper is kosteloos. Wij delen graag waardevolle informatie met jou. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.