Ontdek ons whitepaper

Mobility-as-a-Service

Download whitepaperDOWNLOAD NU

Hoe past MaaS in uw mobiliteitsbeleid?


 

Bij het reizen van A naar B werd tot nu toe hoofdzakelijk in losse modaliteiten gedacht. U reist met de auto, trein, fiets, taxi of bus, afhankelijk van wat u tot uw beschikking hebt. Bij MaaS wordt er veel breder gedacht, vanuit mobiliteit. MaaS gaat om het plannen, boeken en betalen van reizen, zonder dat het nodig is om bijvoorbeeld een auto of fiets aan te schaffen.

Experts zijn het erover eens; Mobility-as-a-Service - in de volksmond afgekort naar MaaS – is de oplossing die in de toekomst gaat zorgen voor flexibele en duurzame mobiliteit. Maar waar staan we nu? En hoe past MaaS nu al binnen uw mobiliteitsbeleid?

In dit whitepaper geven we MaaS handen en voeten, lichten we toe waarom wij als ALD Automotive het concept omarmen en geven we antwoord op de onderstaande vragen. Vervolgens sluiten we af met een paar mooie voorbeelden van bestaande initiatieven rondom MaaS.

Inhoud whitepaper

  • Wat is MaaS?
  • Hoe staat MaaS er op dit moment voor in Nederland?
  • Voor wie is MaaS?
  • De voordelen voor werkgevers en werknemers
  • Hoe past MaaS binnen mijn mobiliteitsbeleid?
  • De toekomst van MaaS in vijf niveaus

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen uw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel uw gegevens om uw surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor u kan zijn. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is het whitepaper gratis?

Het whitepaper is kosteloos. Wij delen graag waardevolle informatie met u. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.