Ontdek onze whitepaper

Total Cost of Ownership

Download de gratis whitepaper

Verzend

TCO, hoe bespaart u op uw wagenpark?


 

Als fleetmanager of professional met wagenparkbeheer in de portefeuille ontkomt u er niet aan: de uitdaging om kosten te reduceren maar niet in te boeten op keuzevrijheid en flexibiliteit. Of u nu 5, 50 of 500 auto’s in beheer hebt; inzicht in de kosten en hoe u de impact maximaliseert zijn redelijk basale vragen. Kunt u advies of inspiratie gebruiken om de Total Cost of Ownership (TCO) van uw wagenpark of mobiliteitsbeleid te verbeteren?

Download dan ons gratis whitepaper ‘Total Cost of Ownership: Hoe bespaart u op uw wagenpark?’ met uitgebreide informatie over besparingskansen en uitdagingen die impact kunnen hebben op uw vloot- of mobiliteitsbeheer. Aan de hand van rekenvoorbeelden, een stappenplan en tips krijgt u meer inzicht welke besparingskansen het analyseren van uw TCO biedt.

Download ons whitepaper
en lees wat de impact van deze ontwikkeling is op uw wagenpark.

Waarom deze whitepaper?
  • U leert op welke wijze u kosten kunt besparen voor uw wagenpark
  • U leest uit welke componenten een leasecontract is opgebouwd
  • U leest welke variabelen betrekking hebben op uw mobiliteitskosten
  • U leest hoe u uw medewerkers kunt stimuleren om zuiniger te rijden
Veelgestelde vragen
Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen uw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel uw gegevens om uw surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor u kan zijn. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is de whitepaper gratis?

De whitepaper is kosteloos. Voor ons is het belangrijk om waardevolle informatie met u te delen waar u iets aan zult hebben. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.