Ontdek onze whitepaper

Mobiliteit in 2025

Download de gratis whitepaper

Verzend

Hoe ziet mobiliteit er in 2025 uit?


 


De toekomst van mobiliteit, hoe ziet die eruit? Konden we maar in die glazen bol kijken! Toch ziet u ook zonder glazen bol waarschijnlijk al duidelijke trends in de mobiliteitsbranche, die van grote invloed zijn op de toekomst van mobiliteit. 

Wij spraken Carlo van de Weijer, Hoofd Smart Mobility aan de TU Eindhoven, over drie van deze trends: een emissieloze toekomst, vrijheid in mobiliteit en de connected car. Volgens hem gaat de transitie naar elektrisch vervoer vrijwel vanzelf, maar is ook een elektrische auto niet helemaal emissievrij. Daarnaast gelooft Carlo van de Weijer niet helemaal dat bezit van een auto minder belangrijk wordt. Maar wat verandert er dan wel?

Bent u benieuwd naar de volledige vooruitblik van Carlo van de Weijer op mobiliteit in 2025? Wilt u meer weten over de trends waarop u kunt anticiperen bij de inrichting van uw wagenpark? Wij bieden u graag kosteloos onze whitepaper aan.

Inhoud whitepaper
  • Emissievrije toekomst
  • Elektrisch of waterstof?
  • Vrijheid in mobiliteit
  • Autodelen, ov en e-bike
  • Connected car
  • Zelfrijdende auto’s
Veelgestelde vragen
Waarom moet ik de gevraagde velden invullen?

Wij zullen uw persoonlijke gegevens altijd veilig bewaren. Wij vragen enkel uw gegevens om uw surfervaring te verbeteren en informatie te versturen waarvan wij denken dat deze interessant of waardevol voor u kan zijn. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Is de whitepaper gratis?

De whitepaper is kosteloos. Wij delen graag waardevolle informatie met u. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.